top of page

Sagt av kunder : 

tårtafeedback.jpg
feedback.jpg

"Det var roligt och lätt att samarbeta med Jonnas gnista. Hon är mån om att lyssna in kundens önskemål och skapa sig en helhetsbild för att hitta rätt stil. Samtidigt vävdes nya idéer in och gav inspiration till nytänk. Vi hade endast online-möten men det fungerade bra. Intressant att se planeringen digitalt via ett designprogram på datorn. Färgerna i programmet motsvarade inte helt det planerade men ditåt. Mycket av planeringen kommer säkert att genomföras. Inköpslistan med färdiga länkar underlättar massor för kunden. Jonna har gjort grovarbetet med att söka fram intressanta produkter så det är enkelt att skaffa det man själv fastnar för. Uppskattar också återanvändningstanken att på ett nytt sätt använda prydnadsföremål och möbler som finns i hemmet från förut."

 

”Snabbt och smidigt, meddelande via epost då tavlorna var färdiga. Gick bra att komma överens om hämtningen! 👍 ”


”Jag har alltid fått bra service och fått produkter till utsatt tid. Och dem gånger jag har beställt och gett som gåva har varit helt perfekt. Och äldre som inte börjar orka baka inför någon högtid så tycker e så behändigt att beställa via dej då bagerierna har kanske fullt opp och inte hinner med alla gånger. ”

”Dialekt tavlorna är suveräna, många goda skratt fås :D ”

 

”Tycker om din härliga energi och framåtanda.”

 

”Kommunikation och servicen är helt super. Även tårtorna var helt underbart goda.”

 

”Tavlorna var uppskattade o genast uttrycktes önskemål om tavlor med Esse o Terjärvdialekt Då köper jag flera Misstänker det kan bli annars också ”


”Det var jag som fick tavlan... Å jag blev jätteglad... Tycker mycket om den fanns några ord jag lyckats glömma så det var bra att bli påmind... Tack tack tack.... ”

”Önskar tacka för ditt inredningsförslag, jag är faktiskt förtjust....du fångade känslan oerhört bra och gav många fina synpunkter....I bemötandet mot mig som kund har du gett ett proffsigt intryck.”

”Jonna har visat stort engagemang och intresse. Har utfört sina uppgifter med kreativitet, eget initiativ och med ett utmärkt resultat.”

”Leverans, pris, utseende perfekt... så gammaldags julig känsla med papper och band . Sen var det faktiskt en gåva så jag har inte smakat på innehållet. Dock, en positiv känsla att få överräcka denna ” (om julkassen)

”...chokladbollarna var mumsiga, så man nästan sku kunna äta flera på en gång ...överlag sku jag säga att det är bra gåvor, leveransen var super då jag fick det levererat , priset var riktigt passligt och papperskassen var fin ” (om julkassen)

"De blev jätteglada, den var verkligen uppskattad! Fick lite foton också, du hade verkligen gjort jättefint!"

Vad tycker du?
Betygsätt mina tjänster
Skulle du rekommendera mig till dina vänner?

Tack för ditt svar och ha en fin dag!

bottom of page